Nieuw Zeeland-Zuidereiland
Oh assie wat klinkt het toch allemaal robinsonachtig!!! Kippetjes op het vuur en mosselen eten die je zelf hebt gevangen..... Toch anders als dat ze uit een bakkie van de c1000 komen!!!!
Hier alles goed morgen de laatste wedstrijd en als heino verliest van kwiek zijn we samen kampioen!!! We hebben het dus niet zelf in de hand....
Het word hier ook eindelijk voorjaar, en we hebben zelfs al buitn gezeten. Wat jullie waarschijnlijk elke dag doen.
Skattie voorzichtig doen, en verder gaan met genieten!!! ( ben je thierry nog niet zat)
Ellen xxxxxxxx
Hey kanjers,
Wat fijn om weer een update te lezen. Hebben we toch nog wat te doen ;)
Mooie foto's en natuur maar we kunnen het filmpje niet vinden??..
Gaaf hoor die Robinsonervaringen. Nu nog jullie eigen hunebed bouwen.. Zo te lezen beviel het Zuidereiland beter dan het Noordereiland?
Hier alles prima. Na een week in bikini te hebben kunnen liggen wordt er nu weer natte sneeuw verwacht, grmbl.....
Kanjers, goede reis naar de fiji-eilanden en geniet!!
xxx Johan en Joska
Hoi ouwe rondtrekkers, mooi verhaal en mooie foto's. Geweldig die bajes, niet erg romantisch zo'n stapelbed. ;) Hier is alles heel goed. Loyce blijft bij ons, we hebben een gezonde merrieveulen. Die gaat dus blijven en hij heeft in z'n eerste week van z'n leven al heel wat aan moeten leren. hahaha. Werk gaat goed, je komt in een gespreid bedje ooit, als ie nog weer omme kump. Hopen van wel natuurlijk maar dat duurt nog heel lang. Nou genoeg gezeurt, ik mis je nog steeds en heeeeeeel veel zonplezier in de Fiji.
Nu toch wel een beetje spijt, dat we geen afspraakje met jullie hebben gemaakt op de Fiji-eilanden. Wil je wel een extra lang verslag maken? Dan gaan we vast ooit een keer. Het lijkt me zo lekker daar. We gaan nu binnenkort naar Ierland. Hahaha, ja het zal wel regenen. De verhalen die jullie schrijven zijn heerlijk om te lezen maar de foto's zijn helemaal top. Blijf maar genieten van jullie reis daaro dan genieten wij wel van de verhalen hiero. XXX Dikke kus
Zijn we weer...Hier op het nieuws: overstromingen en orkaan op Fiji-eilanden.... euhmmmmm....Take care!!
xxxxx Johan en Joska
Hoi saampies,
Aan de mooie foto's en prachtige verhalen zie ik dat jullie enorm genieten van jullie reis in verweggiestan!
Veel plezier op/in/van alle nieuwe ontdekkingen die nog komen gaan!
Kus Miranda
Even terug komen op ons vorige bericht: pffff toch geen spijt. Jullie konden er ook niet heen en volgens de berichten zitten jullie nu in Sidney. Fiji komt vast later wel. Ik zeg: goed plan. XXX
Hal lieverds aan de andere kant van de aardbol!!!! Waarschijnlijk liggend onder een palmboompje op een mooi subtropisch eiland. Nee hoor niet jaloers..........
Ik zal je even bij kletsen over de handbal! Helaas weer tweede niet kampioen dus.... Heino won de laatste wedstrijd ook bij kwiek dus helaas pindakaas tweedes.
Maar goed volgend weekend lekker weekendje weg met de ouwe wijfies en dan missen we jou natuurlijk wel...... We gaan naar nijmegen jaja we zijn er al achter!!!
En het zal wel weer hilarisch worden..... De mail is al goed aan het rondgaan over alle activiteiten!!!
Nou schatje je hebt dus geen kampioensfeest gemist, en ik zal na het weekendje weg wel ff verslag uit brengen wat je allemAl gemist hebt!!!
Miss you,Ellen
Wat een heerlijk idee dat jullie in warmere oorden zitten dan hier. Fiji of Sidney maakt dan niet uit. Na een best aardig paasweekend (Heracles helaas geen beker) met een verregende 2e paasdag weer even van jullie verslagen en foto's genoten. Onlangs jullie site ontdekt. Geweldig! Veel plezier verder en goede reizen. Gr. J en W
Hey Astrid en Thierry,
Alweer 5 maanden onderweg en zoveel gezien.
Leuk om jullie te blijven volgen en de foto's zijn super.
Als jullie naar Zuid Amerika gaan kan ik jullie in Peru de incatrail met Machu Pichu aanraden Het was er geweldig mooi en indrukwekkend.
groetjes Coby