Eiland Koh Chang en terug naar Sihanoukville
Hey, Wat een ervaring zo,n reis zeg geweldig. Jullie super lekker weer hier min8 dus geniet er maar lekker van. Veel plezier samen. Gr liset
Wat een mooie plaatjes!!! Kan me er iets bij voorstellen dat jullie daar geen genoeg van krijgen.. Wel een groot contast om jullie daar zo te zien in het zonnetje terwijl wij hier de kou moeten trotseren in een aantal lagen kleding...brrr
Geniet lekker verder!!
Groetjes Cindy
Hey lieve vrienden,
Wat een mooie verhalen weer! Strand...mmmm.... Hier is het zooooooo brrrrrr koud! Kids wel blij, want die kunnen lekker schaatsen (verschil moet er zijn...)
Nieuw Zeeland is wat te ver weg voor het vijf daagse tripje van Joska in Februari, dus het is Marakech geworden. Iig warmer dan hier ;)
Geniet samen met volle teugen en tot de volgende update! xxxx van Johan en Joska
hoi astrid en thierry,
kreeg vandaag via bertine deze weblog. leuk om te zien dat je doet wat je allang wilde doen, wel een beetje jaloers maar ook wel spannend en dapper wat je allemaal doet.
ik heb net door al je berichten gebladerd en kan me voorstellen dat het een enorme ervaring moet zijn om ook zo lang weg te zijn van alles wat je dierbaar is.
ik wens je veel plezier en geluk met je lange tocht en overweeg dat het plezier niet zit in het einddoel van je tocht maar in het volgen van het spoor en dat je dan vanzelf wel ziet wat je tegenkomt. ik wens jou/jullie veel geluk op je reis en hoop je volgend jaar toch wel weer even te zien, hartelijke groet, tom
Hoi Astrid en Tierry,
Wat een zalig zwerversbestaan leiden jullie en jullie komen niet op de minste plekken. Alles kan en niets moet, dat is het echte leven. Dat Tierry dicht bij de wc moet zitten begrijp ik niet zo, ik heb wat dat betreft een behoorlijke reputatie, maar krijg het idee dat ik het tegen Tierry afleg :-)
Ik ben wel een beetje jaloers op jullie, het avontuur dat jullie een jaar lang meemaken en waar jullie allemaal komen. Daar staat dan weer tegenover dat we hier met een beetje geluk over een week de elfstedentocht hebben, dat is dan ook wel weer bijzonder.
Ik wens jullie nog heel veel avontuur, gezondheid en mooi weer toe en ga door met de mooie verhalen.
Los Groetos,
Antonio
Ha reizigers, jullie worden goed gevolgd hoor. Ik werd er door velen op attent gemaakt dat er een foto voor me was. Super leuk!! Geniet lekker verder, wij duimen voor een elfstedentocht! groet, Klumpie
Ha reizigers,
Toch nog een voordeel dat jullie weg zijn, gaan wij straks jullie vervangen en veel eten in het Asje.
nogmaals bedankt daarvoor.
Ik zal zeker op jullie toasten, natuurlijk gaat mijn bloedeigen zussie ook mee.
Hi Thierry en Astrid,
Alles goed, ik heb jullie website net gevonden ziet er goed uit! Geniet ervan! en laat me even weten wanneer jullie richting south america komen? Misschien kunnen we even ergens in een strand-barretje zitten...
Hasta luego,
Leon
Hoi Thier en Astrid,
Wat een beleving ondergaan jullie zeg; prachtig. (jaloers). Geniet ervan!
Hoi hoi,
Hoe is het daar? Zitten jullie al in Nieuw Zeeland? Ben benieuwd naar de foto's daarvan, zelf nooit geweest. Gisteren weer RMT gehad. Nog 46 te gaan. hahaha. Uit het oog uit het hart werkt toch niet altijd, mis je nog steeds.
Veeeeeeel plezier en groetjes van André